Föreläsning.

Your Performance erbjuder föreläsningar av stor bredd som skräddarsys för sammanhanget och gruppen. I samråd med J. Edner kommer ni fram till vad ni vill att era föreläsningar ska handla om. Känner ni er tveksamma kring det lägger J. Edner självklart upp ett förslag utifrån era behov. Föreläsningar kan ges i olika former såsom ensamstående, i en serie eller som intensivkurs. Ta kontakt för vidare frågor.

Ni väljer - något för alla.

Mental styrka är en genomgående tråd i våra liv och egentligen närvarande i allt vi gör - i privata livet, på idrottsplan likväl som på arbetsplatsen. Var du än  befinner dig är den mentala styrkan värdefull. Your Performance vänder sig till dig som behöver det och utöver rådgivning och konsultation erbjuds föreläsningar. Det kan vara för företag, organisationer, klubbar, föreningar m.m..

Stresshantering, självförtroende, kommunikation - är exempel på faktorer som utgör välmående i en grupp och är exempel på ämnen som kan beröras. Under fliken Företag & Samarbeten hittar du mer om samarbetspartners som Jenny Edner redan jobbar med.


Stress

Nervositet

Motivation

Koncentration

Kommunikation

Självförtroende

Uppmärksamhet

Prestationsångest

Säkerhetsbeteenden